Ελιές

Η οικογένεια Χλιάπα ξεκίνησε να επεξεργάζεται παραδοσιακά τις ελιές και να τις διαθέτει τυποποιημένες πριν από περίπου 60 χρόνια. Σήμερα διαθέτει 6.500 δέντρα με την ετήσια παραγωγή βρώσιμης ελιάς να κυμαίνεται σε 200-220 τόνους.

Η εταιρεία ΧΛΙΑΠΑΣ επεξεργάζεται με φυσικό τρόπο τις ελιές και με σεβασμό στην παράδοση διαθέτοντας στην αγορά ένα πιστοποιημένο προϊόντα με εξαιρετική γεύση και ποιότητα.

Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται με σχολαστικότητα αφού ένα αγροτικό προϊόν που δεν δέχεται χημική επεξεργασία και πρόσθετα συντηρητικά θα πρέπει να έχει άριστη ποιότητα.

 

Η επιχείρηση του Παναγιώτη Χλιάπα έχει βραβευτεί για τη μαύρη αφυδατωμένη ελιά, την πράσινη χαρακτή ελιά και τελευταία για τις πράσινες τσακιστές ελιές με λεμονοπίπερο στον 3ο Διαγωνισμό Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 4ου “Agro Quality Festival”

 

Καλύβες, Δήμος Πολυγύρου, Χαλκιδική, Τ. 2371051340, Κ. 6937 324491

 

email: chliapasp@gmail.comhttp://www.chliapasolives.gr

 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής  στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 CLLD LEADER», ξεκίνησε μια σειρά δράσεων με στόχο να αναδειχθεί η γαστρονομία της Χαλκιδικής.

Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Πολυτεχνείου 58, Πολύγυρος

Τηλέφωνο