Ελαιόλαδο

Golden Tree

Η GOLDEN TREE δημιουργήθηκε με όραμα τη διάθεση αγροτικών προϊόντων από τον παραγωγό κατευθείαν στον καταναλωτή. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τον αγροτικό τομέα και έχει πολυετή εμπειρία στην καλλιέργεια του ελαιόδεντρου.

 

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ξεχωρίζει από το χρυσαφί πράσινο χρώμα του και την υφή του, με οξύτητα από 0,2 έως 0,4. Οι καρποί μαζεύονται όσο είναι ακόμα στα δέντρα, δίνοντας ένα ελαιόλαδο ιδανικό για παιδιά και μεγάλους στο πλαίσιο μιας σωστής διατροφής. Το ελαιόλαδο ξεχωρίζει για το έντονο άρωμα φρεσκοκομμένου καρπού ελιάς και τη γεμάτη φρουτώδη γεύση του.

 

Η κοινή έκθλιψη ελαιόκαρπου με διάφορα φρούτα (πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι, μπανάνα, ροδάκινο), βότανα (ρίγανη, δάφνη, θυμάρι, δενδρολίβανο, βασιλικό και μίξη όλων των παραπάνω), σκόρδο και μαστίχα Χίου χαρίζει προϊόντα ανώτερης ποιότητας, έξτρα παρθένα ελαιόλαδα με ιδιαίτερη γεύση.

 

Για την παρασκευή των παραπάνω προϊόντων χρησιμοποιούνται αυθεντικές ελληνικές, παραδοσιακές συνταγές που χαρίζουν ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες. Τα αγνά και εκλεκτά υλικά, σε συνδυασμό με τα μυστικά της παράδοσής μας, δίνουν τα πιο εύγευστα, υγιεινά και φυσικά αποτελέσματα.

 

Η Golden Tree είναι επισκέψιμη κατόπιν συνεννόησης. 

 

Καλύβες, Δήμος Πολυγύρου, Χαλκιδική, Τ +302310650333 +306999385862 email: info@goldentree.eu  www.goldentree.eu

 

Liocladi by Toleris Family

Oικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Η έδρα βρίσκεται στα Σήμαντρα και στις ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις λειτουργεί ελαιοτριβείο και τυποποιητήριο ελαιολάδου, ελέγχοντας έτσι τη διαδικασία παραγωγής σε όλα της τα στάδια.

 

Το εξαιρετικό αγνό παρθένo ελαιόλαδο Liocladi παράγεται από την σοδειά της περιοχής.  Η υψηλή ηλειοφάνεια, οι ήπιες κλιματολογικές συνθήκες και τα εξαιρετικά εδάφη κάνουν το καρπό της περιοχής ξεχωριστό. Το 90% της παραγωγής κατευθύνεται  σε δέκα περίπου χώρες στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, της Σουηδίας, του Βελγίου, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Δανίας, της Ρωσίας ακόμα και της Νέας Ζηλανδίας.  Η υπόλοιπη ποσότητα διατίθεται σε μικρές συσκευασίες μόνο στη Χαλκιδική και σε λίγα επιλεγμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη.

 

Το ελαιοτριβείο είναι επισκέψιμο κατόπιν συνεννόησης.

 

Σήμαντρα, Δήμος Νέας Προποντίδας Τ 2373 061083

email: toleris.oliveoil@yahoo.gr , www.toleris-oliveoil.webnode.com

 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής  στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 CLLD LEADER», ξεκίνησε μια σειρά δράσεων με στόχο να αναδειχθεί η γαστρονομία της Χαλκιδικής.

Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Πολυτεχνείου 58, Πολύγυρος

Τηλέφωνο